ABC la Aeroport. N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI!!! RĂMÂI PROST.

Toată viața mi-am dorit să scriu ceva cu titlu de tabloid, chiar dacă subiectul nu e neapărat mainstream. Deși, probabil, cei de la ABC își doresc ca ceea ce ei anunță că va fi cel mai mare festival de acest gen din Arad, anume ABC la Aeroport – Open Air Festival, să intre în mainstream și să devină un must see sau must go al împătimiților de festivaluri.

Se va desfășura pe 16 septembrie, de la ora 16, adică exact vineri, pe trei scene din incinta „Aeroportului Internațional Arad” (puteți să râdeți la faza asta, e ok). Vor fi trei scene și nume mari ale mai multor genuri muzicale. Surpriza festivalului, din punctul meu devedere, este prezența lui Gheorghe Zamfir (ăla cu naiu’) pe scenă împreună cu băieții de la Bere Gratis (da, mai trăiesc!). Vor mai fi și Vița de Vie, Nu:Tone b2b Logistics (amândoi din Marea Britanie), Robert Dietz (Germania), Polarize (Ungaria) și o listă lungă de trupe, soliști și DJ din România: Subcarpați, Macanache, Vid aka Egal3, DJ ShiveR, The Case, Elles, Detour, Dodo, Eye Scream, Vlad Bretan, Tasteful Indiecency, Cips, 2Be, Iorgovan, Bread & Butter, Someșan, Herck, Bele Mihai, DJ Muh’Fucka, Technicality Crew, The Line. Și probabil și alții, care vor fi anunțați în zilele ce urmează.

Biletele pot fi cumpărate de la infodesk-ul Atrium Mall sau în cafenelele BarFly și KF, sau: Nadina 0753 490 070 / Andreea 0744 451 128, iar dacă ești din Timișoara și vrei să-ți calci pe orgoliu și să vii la un festival marfă din Arad, caut-o pe Bianca și întreab-o dacă mai are bilete. Ăsta-i numărul ei – 0724 788 545.

Și încă ceva, înainte de final. Un mesaj din partea Ardeal Original:

Pe 16 septembrie echipa ‘Ardeal Original’ va fi prezentă pe aeroportul din Arad la festivalul organizat de ABC. 

Vă așteptăm la standul nostru, unde vom prezenta conceptul ‘ Ardeal Original ‘ și vom avea expuse spre vânzare produsele și colecțiile noastre.

E vorba de cultură, muzică bună, îmbrăcăminte… E vorba de Arad Authentic Brand!

2 Replies to “ABC la Aeroport. N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI!!! RĂMÂI PROST.”

  1. Si Glad Varga !

  2. e nelipsit.

Lasă un răspuns