M.S. Regele Mihai a murit. Odată cu el, și Casa Regală…

Ultimul monarh al României, Majestatea Sa Regele Mihai I a murit la vârsta de 96 de ani, pe 5 decembrie, la Aubonne, în Elveția.
Odată cu moartea Regelui, Casa Regală a României a murit și ea. Puțini sunt cei care se vor declara, în continuare, reprezentați de Casa Regală, ori măcar susținători ai acesteia, având în vedere cei ce au rămas în urma Majestății Sale.

Evenimentele neplăcute și deloc onorante din ultima perioadă nu au făcut altceva decât să rupă totalmente legătura actualei generații „regale” cu trecutul. Și să îi îndepărteze din jurul Casei Regale pe cei care au susținut-o cu adevărat. Bunul simț, echilibrul și prestanța cu care era asociată Casa Regală a României este, acum, de domeniul trecutului.

„Nu văd România de astăzi ca pe o moştenire de la părinţii noştri, ci ca pe o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri” – M.S. Regele Mihai I al României

_______________

Regele a murit, trăiască…cine!?

Viitorul Casei Regale este unul…actoricesc. Cel mai probabil, vor începe scandalurile pe „moștenire”, circul debutat în urmă cu puțin timp va continua și va atinge cote înalte ale penibilului.

Traiăscă Regele / În pace și onor / De țară iubitor / Și apărător de țară | Fie Domn glorios / Fie peste noi, / Fie-n veci norocos / În război.

Lasă un răspuns