Probe de sunet la Street Food Festival

foto: Valentin Goran/aradon.ro

Se pregătește concertul din seara aceasta de la festivalul artei culinare din Piața Avram Iancu.

Culoare și larmă în Piața Avram Iancu, unde trupele ce vor concerta diseară în cadrul Street Food Festival au urcat pe scenă pentru probele de sunet. Între timp, sute de arădeni mișună prin piață încă de la ora 10, când s-au deschis food truck-urile.

Trupele

Vor urca diseară pe scenă trupele Next Ex, byron și Robin and the Backstabbers (RatB). Deschizătorii concertului sunt cei din trupa bucureșteană Next Ex, formată din Andrea, Robert și Sergiu. Înființată în 2016, trupa abordează genuri precum pop și rock alternativ, iar la Street Food Festival vor urca pe scenă de la ora 17:30.

Byron, trupă de rock alternativ și progresiv înființată în 2006, îi are în componență pe Dan Byron, Dan Georgescu, Laszlo Demeter și Sergiu „6fingers” Mitrofan. Aceștia vor urca pe scena din Piața Avram iancu de la ora 19.

 

Concertul din seara asta se va încheia cu Robin and the Backstabbers, ce vor începe să cânte la ora 20. Formată din Andrei Robin Proca, Florentin Vasile, Eugen Nuțescu, Vladimir Proca, Radu Moldovan și Andrei Fântână, trupa de pop-rock și rock alternativ a fost înființată în 2010.

 

Film

În încheierea celei de-a doua zi a Street Food Festival Arad, va fi proiectat filmul „Burnt”, pe un ecran amplasat în Piața Avram Iancu, în direcția opusă scenei.

Lasă un răspuns