SUSȚINE PROIECTUL

Proiectul Blog Arădean este un proiect non-profit, născut din dorința de a promova valorile locale, de a ajuta la conştientizarea importanței acestora și de a contribui la promovarea evenimentelor și ideilor ce fac bine orașului. Costurile pentru funcționarea proiectului sunt minime, fiind susținut integral de către autor, iar eventualul profit este reinvestit în proiect.

În trei ani de zile, de când am pornit pe drumul acesta, am spus poveștile a zeci de oameni valoroși sau monumente istorice din orașul și județul Arad. Am reușit în acești ani să promovăm câteva sute de evenimente culturale din municipiu, în special evenimente organizate de către tineri, evenimente „ieșite din tipare”. Am organizat, în cadrul echipei Arad Free Tours, tururi ghidate pentru sute de turiști ce ne-au vizitat orașul, totul gratuit, pentru a pune umărul la dezvoltarea turistică a urbei.

Planurile sunt mari, ideile de proiecte vin „agale”, cu timpul ne descurcăm – e nevoie doar de susținere financiară. Pentru a ne ajuta să ne continuăm munca în promovarea culturii arădene și conștientizarea importanței patrimoniului material și imaterial, dar și pentru a contribui la dezvoltarea de noi proiecte, devino susținător al proiectului prin intermediul PayPal. Dacă dorești să faci donații recurente (lunare),  ai toate detaliile pe pagina dedicată acestora.

 

Logo blogarădean.ro alb și negru.