VdV Șase(+) în FLEX

Pe 27 ianuarie, în Club FLEX din Arad va avea loc cel de-al 8-lea concert Vița de Vie din cadrul turneului de promovare a primei părți a albumului Șase/Șase – Șase(+). Concertul va începe la ora 22:30, iar prețul biletelor de intrare este de 30 de lei (pre-sale, primele 100 de bucăți) și 40 de lei (celelalte 200 de bucăți). Ușile se vor deschide la ora 20.

„Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii”Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

„Ascult piesele făcute pentru albumul nou şi nu îmi vine să cred cât am evoluat. Ascult albumul nostru din 2007, care e un album bun, dar mă uimeşte lipsa de gust din multe momente de acolo, lipsa de nuanţe. E cu totul altceva ce facem astăzi din punct de vedere muzical. Sunt multe lucruri rudimentare acolo, multe lucruri trecute cu vederea. Poate o să spun la fel şi despre albumul ăsta peste trei ani. Dar acum e pentru prima dată când îmi place să îmi ascult melodiile”. – Adrian Despot


Turneul, organizat de către Dark Side Booking Academy îi va purta pe băieți în 18 orașe ale țării, până pe data de 4 martie. Pentru cei care nu îi cunosc, Vița de Vie înseamnă Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean.

One Reply to “VdV Șase(+) în FLEX”

  1. pentru cei care se întreabă de ce nu se fac bani din muzică în România, să se uite șa prețurile biletelor. 30 de lei VDV frate? pe bune că ar merita de la 100 de lei în sus

Lasă un răspuns