Vești de la organizatorii T4T+ManyFest

Pentru că în articolul precedent îmi scăpaseră unele mici informații, sau pentru că încă nu erau confirmate la data publicării, revin cu următoarele cuvinte din partea organizatorilor T4T și ManyFest, adică AT4T.

14009988_1189466457784390_191779449_nA XVIII-a ediție T4T, Festivalul Național de Teatru pentru Adolescenți și a X-a ediție ManyFest, Festival de Arte Vizuale, își deschid porțile în 21 august, ora 19, în cadrul Casei Tineretului, într-o festivitate plină de neprevăzut. Urmează trei zile de ateliere Mastercalss (improvizație, regie, teatru dans, dramaturgie, pantomimă, circ, fotografie, grafică) susținute de profesioniști în domeniu și apoi lucru în trupe, respectiv individual, în cadrul atelierelor ManyFest, având ca scop final realizarea unor produse culturale, sub semnul demei din acest an: Vintage.

Serile vor fi dedicate spectacolelor invitate, susținute de tineri actori – unii foști participanți în edițiile trecute (Claudia Moroșanu cu spectacolul Noi două, noi doi și ea), altele de către trupe consacrate (spectacolul Huooooo!!! de la Auăleu Teatru. Se va prezenta și un inedit concert: Muzica Teatrului, susținut de Cari Tibor – pian, Sânziana Tarța – voce, Szabo J. Attila – violoncel și Veress Albert – tobe. Ziua de 30 august este dedicată spectacolelor din concurs, care vor fi jurizate de către profesioniști (actrițele Claudia Ieremia, Mădălina Ghițescu-Petre și regizorul Radu Nica).


Festivitatea de premiere va avea loc în data de 31 august, ora 19 și va înceia cele 11 zile de efervescență creatoare, neastâmpăr și spirit tânăr. Publicul este așteptat la spectacolele de la Casa Tineretului, Casa Artelor sau la spectacolul în aer liber din Piața Sf.Gheorghe, intrarea fiind liberă.

Lasă un răspuns